OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG-20170607-WA0002
Laren 1000px
Viaduct Den Bosch
Avia 1920 1000 Ledpro
SAMSUNG CSC
DSC_2330
Goudsouk Ledpro stargazer 1920 1000
Fastned Banner
Brug Neon-Flex 2
SAMSUNG CSC
Rotterdam 1920
Canopy light 1
SAMSUNG CSC
Neon-Flex series-4 Slider 500px
Stairs
Viaduct Den Bosch
Sam Ciry Neon-Flex RGB Banner frontpage
Amsterdamlightfestival 1000px
Brug 420
Laren 6374 banner
Mitsubishi Autoslon 2018_11 start 1000px

Kwaliteit verantwoording
Top Line Neon-Flex series

Sinds 2002 hebben onze Hoog kwalitatieve Neon-Flex producten een leidende rol in de markt van de lijn verlichting. Sterk gedreven door de ambitie om de beste te zijn in plaats van de goedkoopste was onze hoofd doelstelling. De afgelopen jaren is Neon-Flex enorm verbeterd in kwaliteit en toepassingen. En ook naar de toekomst zien we nog vele uitbreidingen voor het gebruik van Neon-Flex. Onze ervaren technisch ontwerpers en engineers zijn altijd aan het werk om onze positie als leidende Neon-Flex leverancier te versterken met innovatieve en duurzame oplossingen.

Als richting gevens bedrijf in de Neon-Flex wereld streven we naar de hoogste kwaliteit en de langste garanties op onze producten in de markt. Met als doelstelling onze klanten weer bij een volgend project te mogen begeleiden.

Hieronder vindt u een beknopte opgave van onze continue inspanningen om de kwaliteit te verbeteren. Onze doelstelling is het leveren van een duurzame, laag energie en gemakkelijk te gebruiken product. Een dat samen met een eenvoudige en snelle installatie. Ongeacht het niveau van product kennis streven wij naar snelle installatie voor iedereen. Daarom bieden we een uitgebreid aantal connectoren, profielen en vele andere onderdelen. Voor het geval u denkt bepaalde onderdelen vaak nodig te zullen hebben maar deze niet kan vinden op de website verzoeken wij u contact op te nemen.

Ook al zien veel typen Neon-Flex er ongeveer hetzelfde uit, er is erg veel verschil in kwaliteit welke wordt geleverd. Productie processen, materiaal gebruik en kwaliteitscontrole zijn vaak niet aan de buitenzijde van een product af te lezen. In the Neon-Flex wereld draait alles om details en service. Er zijn veel details welke normaal gesproken zelden worden besproken maar die wel bepalend voor het eindresultaat kunnen zijn. Zaken als productie machines, de kwaliteit van basis onderdelen als kunststoffen en SMD’s, relatie van de Chipsets tot afgegeven en geabsorbeerde warmte worden zelfde besproken of bevraagd. Niet te vergeten het hele productie proces rondom deze materialen en de interne checks daarop.

Een aantal van de relevante processen kunnen we kort beschrijven.

Alle lijnen hebben per type een wisselend breekpunt. Het gewicht dat de lijn zal overstrekken en uiteindelijk doet breken. Met of zonder de kunststof bedekking. Dit kunnen we natuurlijk testen en dat doen we dan ook. Maar we gaan nog een stuk verder. Wij testen alle onderdelen, lijnen, SMD, PCB op kortdurende maar ook langdurende over-stressing.

Wat gebeurt er met een lijn bij 3 maanden over-stressing? 6 maanden? 24 maanden. Dit valt vaak onder de verborgen effecten welke in elk type lijn kan optreden. Deze veroorzaken dan ook vaak uitval in lijnen van lagere kwaliteit zonder duidelijke oorzaak.

Warmte en Tj testen is een standaard test. Diverse chipsets onder diverse omstandigheden. We weten natuurlijk dat verschillende SMD en PCB’s kunnen werken met verschillende kern temperaturen. En aangezien warmte één van de vijanden is van LED duurzaamheid willen wij dan ook voor elke lijn en elk product precies de effecten kennen onder verschillende omstandigheden. Niet alleen doen we de 24 – 75 uurs aging testing maar ook testen die vele jaren kunnen lopen. We willen weten wat al onze componenten doen onder verschillende temperaturen en hoe deze regeren met de overige product elementen en de omgevingsfactoren. Soms worden onze producten onder bijzonder hoge of lage temperaturen gebruikt. We willen weten hoe we het beste product maken en u ook het beste advies kunnen geven.

Video afspelen

Doorlopend doen we buig en breektesten op onze lijnen, Niet voor een paar minuten maar voor vele dagen tot maanden. Alles om er voor te zorgen dat we de individuele componenten kunnen optimaliseren maar zeker ook de componenten op elkaar onderling.

Al onze lijnen, vooropgesteld dat de juiste connectors worden gebruikt, hebben een IP kwalificatie die past bij de omgeving waar ze worden toegepast. Dit kan zijn van een Indoor IP20 tot een IP68 voor zwembaden en en de jacht industrie.

Video afspelen

Draaitesten behoren tot de standaard test procedures voor alle lijnen. We doen diverse lange termijn testen voor de werkzaamheid onder langdurige stress. Howel onze lijnen niet vaak in dynamische toepassingen worden gebruikt wordt ook daar door ons volop op getest. Ook tijden de installatie ontstaan draai momenten en getordeerde lijnen kunnen voorkomen. Met deze testen creëren we onze benchmark als we onderzoek doen naar problemen gevallen.

Hoge druk water test alsmede langdurige water spray testen zijn eveneens standaard. We zijn in staat al onze connectors onder verschillende omstandigheden en met verschillende toepassingen te testen.

RoHS Declaration
Salt Spray Test Report
LM-80 Test Report-Nichia LEDs
LM80 report of 5050 LED
Test report CG2SMD
TUV_12mm needle frame & 650℃ Glow wire test report
UV resistance test report_light
Don`t copy please