High Power floodlights operationeel in Amsterdam.

Onze high power floodlights zijn nu operationeel op diverse kranen van Maja Stuwadoors in de Amsterdamse haven. De lichtopbrengst, duurzaamheid, keuze uit diverse uitstraalhoeken en solide vormgeving van de armaturen staan garant voor jarenlang gebruik onder de meest zware toepassingen.

Nieuwe Tankstations in Alkmaar voorzien van series-4 Neon-Flex

Project Fiets- en voetgangersbrug Geleen Sittard

Gerealiseerd door Hoeflake Infratechniek.

Ondergrondse Parkeergarage Katwijk aan Zee

De ondergrondse parkeergarage in Katwijk aan Zee is in Nederland enig in zijn soort. In het architectonisch ontwerp zijn alle ingangen en in- en uitritten op een natuurlijke wijze geinetegreerd in het duinlandschap. In het ontwerp zijn zoveel mogelijk kleuren en materialen gebruikt die horen bij Katwijk aan Zee en het duinlandschap.

De ingangen zijn voorzien van de Ledpro Neon-Flex 3-series 230V lichtlijnen in een koel witte variant ten einde een contrast met het omliggende donkere duinlandschap te creeren en tevens de bezoeker een veilig gevoel bij de entree van de ondergrondse parkeergarage te geven.

 

Avia kiest voor hoogwaardige Neon-Flex series-3 voorzien van gegoten aansluitingen.

 

Zuiderstrand Theater in Den Haag voorzien van dynamische LED verlichting

Het Zuiderstrand theater in Den Haag is net voor het donkere seizoen voorzien van dynamische en actieve LED verlichting. Hiermee worden de grote egale wanden tijdens voorzien van een wisselend kleuren patroon wat op de grens van Scheveningen en de duinen voor een bijzonder schouwspel zorgt. Een 35 tal LED RGB Washers voorzien van 36 * 3 Watt RGB LED in verschillende uitstraalhoeken is ruim voldoende om het gebouw stralend uit te lichten.

Zuiderstrand collage

(ontwerp: Wouter Brave/Xbright, uitvoering: BRI Groep. Coordinatie: DVP BV)

Fastned voorzien van Neon-Flex lijnen

Fastned past de Serie-3 Neon-Flex SMD toe in haar electrische tankstations. Hiermee worden deze voorzien van een duurzame verlichting met een hoge uitstraling en laag energie gebruik. Met de toepassing van de Neon-Flex series-3 worden alle stations duidelijk en van veraf herkenbaar.

Goudsouk te Beverwijk operationeel

In Beverwijk is de nieuwe Goudsouk voorzien van Neon-Flex SMD Flat serie-3 lijnen in combinatie met een LED sterrenhemel. In intensieve samenwerking met de het installatiebedrijf, de architect en het project bureau is uiteindelijk deze bijzondere combinatie tot stand gekomen.

De LED lijnen zijn deels verzonken aangebracht en volledig beloopbaar door de IK08 schokbestendigheid van deze hoog kwalitatieve Neon-Flex serie-3 lijnen. In combinatie met de volledig DMX gestuurde LED sterrenhemel welke op maat voor de Goudsouk is geproduceerd wordt zo een bijzondere verlichting gerealiseerd.

Hieronder een korte impressie. Zelf bekijken is natuurlijk nog veel fraaier. U vindt de Goudsouk op het terrein van de Zwarte Markt te Beverwijk.

HB3-series leverbaar.

Aanlichten van grotere ruimtes met behulp van moderne LED lampen met een uiterst elegant design. Dat kan met de HB3-series. Voorzien van de top drivers van Meanwell, de Phlips 3030-20 LED en een uiterst elegante behuizing welke ook nog eens IP65 is. Dat is de nieuwe High Bay 3 series van Ledpro.

Voor meer informatie klik hier voor meer informatie.

 

Ledpro verlichting op de langste voetgangersbrug van België volledig operationeel

Bruggen Belgie collage

Na een lange vvorbereidings en ontwikkel tijd zijn de alle 2500 armaturen door Ledpro ontworpne en geproduceerd voor toepassing in de voetgangers en fietsbruggen over Koning Albertlaan te Brugge. Het eindresultaat spreekt voor zich. Wilt u meer lezen over dit project klik dan hier.

LED panelen met actieve dim functie

LED Panelen tekst

Panelen voorzien van automatisch dimfunctie toegepast
Diverse van onze klanten passen dimbare LED panelen nu toe in combinatie met een licht sensor. Hierdoor is het mogelijk om een maximale energie besparing te creëren met een minimaal energieverbruik. De ideale combinatie.